Nutrició i dietètica

Servei de nutrició i dietètica a Caldes de Malavella

A la Farmàcia Xènia Planas oferim, per a aquells clients que ho necessitin, un estudi personal dels aliments i nutrients necessaris pel seu benestar.

A més del personal format i amb experiència, actualment comptem amb una nutricionista especialitzada en nutrició i dietètica a Caldes de Malavella. T’ajudarà i et guiarà en el teu procés de pèrdua de pes.

Busques una pèrdua de pes saludable i sense carències nutricionals? Et proposem dietes hipocalòriques i/o hiperproteiques mitjançant productes dels laboratoris més innovadors.

També et podem proposar l’ús de principis actius drenants, saciants, que afavoreixen l’eliminació del greix acumulat i disminueixen la gana. Recolzant-te així en els teus punts dèbils.

Algunes persones poden presentar estats nutricionals deficients causats per determinades malalties, disminució de la gana, operacions quirúrgiques…

Per a tots aquests casos, tenim suplements alimentaris que els proporcionaran una nutrició adequada. Arribant així a assolir els seus nivells nutricionals i aconseguint millorar la salut.

dietetica-caldes-de-malavella-3